top of page

Armilla dispensació de medicació

Un nou sistema per reduir les distraccions al preparar medicació

Un nombre elevat dels pacients pediàtrics pateix algun esdeveniment advers relacionat amb l'assistència durant l'hospitalització. Els esdeveniments adversos derivats dels errors mèdics són una causa important de morbimortalitat i, per tant, un greu problema de salut pública. Les distraccions i interrupcions que tenen lloc durant el desenvolupament de l'activitat assistencial són una de les principals causes d'esdeveniments adversos en l'àmbit hospitalari. A més, les noves tecnologies han augmentat el tipus i el nombre de distraccions durant la pràctica clínica. És fonamental dur a terme mesures de prevenció i identificació de les potencials fonts de distracció i interrupció en l'àmbit sanitari per tal de millorar la seguretat dels pacient. veure guia


Tot i l'evidència que hi ha sobre la problemàtica de les distraccions i interrupcions en la seguretat dels pacients, són escasses les polítiques actives que es duen a terme en el medi hospitalari. Alguns centres del nostre país han començat a implementar mesures per evitar les distraccions al personal d'infermeria durant la realització de tasques crítiques, com per exemple amb l'ús d'armilles especials amb missatges d'alerta de no distracció.


Per això, en Technotex ens posem a disposició dels centres sanitaris, als que fabriquem i subministrem armilles especials que els/les professionals d'infermeria vesteixen. Es tracta d'una nova armilla sanitaria que han de portar mentre preparen la medicació dels pacients per advertir la resta de personal i pacients i els seus familiars, que no han de ser interromputs. L'objectiu és el d'evitar duplicitats i errors deguts a distraccions.

Les armilles són de disseny resaltant, ja sigui per la combinació dels colors com per incloure cintes reflectants si ho demana el client. A l'esquena, a grans dimensions, inclouen un senyal alarmant amb una frase com: "No interrompre, estem preparant i administrant medicació. Gràcies".
Amb aquest nou producte, es pretén aconseguir un major grau de seguretat entre els professionals durant el temps de preparació i dispensació de medicació per als pacients.


Aquesta iniciativa va sorgir de l'estudi realitzat per Johanna Westbrook (descarregar), el qual va ser seguit aquí a Espanya per múltiples centres, entre ells l'hospital SJD (DR. Ramon Mir Abellán) en el qual es va demostrar l'eficàcia en la reducció d'equivocacions per un menor nombre d'interrupcions sofertes.


Múltiples hospitals han vist amb bons ulls aquest producte i ho estan incloent en la uniformitat de el departament, donant-lo a conèixer mitjançant una efectiva comunicació interna.


En Technotex disposem múltiples armilles reutilitzables, d'alta qualitat i durabilitat. Els fabriquem en múltiples colors i idiomes, englobant així als hospitals comunitaris amb més d'una llengua oficial. A més poden personalitzar-lo amb el logo de l'hospital.


Contacta'ns per més info o pressupost!Noticias relacionadas:


Effectiveness of a ‘Do not interrupt’
.pd
Download PD • 497KB
Estudio Ramón Mir - SJD
.pdf
Download PDF • 6.73MB
2020_Distracciones-e-interrupciones-en-h
.
Download • 262KB

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page