top of page

L'alternativa tèxtil sostenible

Amb la utilització de productes reutilitzables de Tecnica by Technotex col·laborem en una economia circular, reduint l'impacte mediambiental i generant ocupació local 

A Técnica by Technotex ® hem desenvolupat fins a 10 nous teixits, especialment dissenyats per cobrir necessitats concretes dels nostres clients. A més, mantenim el compromís de seguir desenvolupant de forma contínua nous teixits i oferir així noves i efectives solucions en la dispersió de bacteris i partícules

Técnica.PNG

Neteja ambiental

Contaminació física

El control de la contaminació i la qualitat de l'aire a les sales blanques és un element clau per influir positivament durant el procés i la qualitat d'un producte.

La contaminació més freqüent es produeix a través de les partícules d'escates de pell que generen les persones i que es distribueixen en l'ambient.

Existeixen actualment teixits tècnics especialment dissenyats per reduir eficaçment aquest tipus de contaminació: aire net i barrera a partícules.

Tots els nostres teixits compleixen amb els requisits de qualitat ISO 5 - GMP classe A / B.

Beneficis corporatius

Fàcil
Manteniment i durabilitat

Fabricació Europea

Desenvolupament a mida

DAV09493 copia.jpg
DAV09580_copia.jpg
DAV09417 copia.jpg

Principals Beneficis per a usuari

Gran comoditat:  Lleugeresa i transpirabilitat

Control de temperatura​

Filtració de partícules​

Ideal fins i tot per a ús prolongat de temps

Barrera microbiana

Disseny ergonòmic: total llibertat de moviments

Resistent i elegant

Manté la forma després de les rentades

Disenys recomanats per a Sala Blanca

Zona neta

La contaminació ambiental més habitual a les zones de producció, es produeix a través de les partícules que es distribueixen en l'ambient:


Transport de bacteris: Les escates de pell que generen les persones, les fibres i pelusses que desprenen els teixits tradicionals amb contingut de cotó són contaminants i actuen com a vehicles de transport de bacteris i microorganismes.

 

Partícules no desitjades: Partícules d'origen humà (escates, pèls etc.) i cossos estranys (plàstics etc.) que arriben als productes durant la seva fabricació i manipulació.


Una vestimenta adequada amb teixits nets contribueix eficaçment a la reducció d'aquest tipus de contaminacions. Es recomana evitar la roba polièster / cotó, que desprenen fibres i pelusses i no actuen com un filtre o barrera contra els microorganismes.

 

En Technotex ® oferim una vestimenta adequada, dissenyada amb teixits tècnics, nets i barrera a microorganismes, que contribueixen a una major neteja ambiental ia una reducció efectiva de el risc de contaminació física i biològica.

Quines normatives s'han de seguir?

Els nostres teixits tècnics estan dissenyats per complir els més alts requeriments de qualitat i assegurar el manteniment de les propietats tècniques i de confortabilitat.

 

 • Fabricats amb fils multi-lobulars, àmpliament utilitzats en activitats d'oci i esport, que aporten sistemes de gestió de la humitat per a una transpirabilitat eficaç.

 • Transporten la humitat a l'exterior

 • Circulació d'aire fresc a l'interior

 • Major velocitat d'assecat

 • Confort: Peces lleugeres, suaus, transpirables i d'agradable textura

 • Extraordinària durabilitat

 • Fàcil manteniment

 

COMPLEIXEN ELS REQUISITS DE QUALITAT DE LES SEGÜENTS NORMATIVES:

 

 • EN 1149 Roba de protecció amb propietats electrostàtiques.

 • ASTM F51 Partícules contaminants en sales blanques

 • EN31092 Resistència a el vapor d'aigua (confort)

 • ISO 22612 Resistència a la penetració microbiana

 • ISO 9073-10 Neteja de matèria particulada (linting)

 • ISO 10993 Citotoxicitat

bottom of page