FILOSOFIA TECHNOTEX

FABRICACIÓ

(On i Com)

Economia local i vocació Europea

Som 100% locals; 100% Europeus (75% Nacional).
Tots els nostres productes els fabriquem íntegrament, des del fil fins a la peça acabada, controlant la totalitat de la cadena de producció i assegurant la fabricació adequada i responsable, amb matèries primeres i processos cada vegada menys contaminants.

ÈTICA

(Qui)

El nostre major actiu

Som pròxims, honestos i professionals
Com a empresa familiar que som, treballem sota una ètica social on cada treballador és important, es valora per igual i té unes condicions laborals dignes i òptimes per a la vida personal i familiar. Sense contractes temporals ni ETT.

Aquesta és la nostra identitat!

En Technotex creiem en una economia sostenible i responsable capaç de mantenir un equilibri entre societat, planeta i economia. Anhelem un món en el qual cada dia de l'any sigui més Green que l'anterior.


Promovem el consum raonable. Busquem que cada compra realitzada a la nostra empresa sigui la justa i necessària i que, a més, arrossegament amb si efectes directes i indirectes positius.
A l'comprar un producte Technotex participes en una producció responsable, basada en 4 compromisos clau l'objectiu conjunt és ajudar a la preservació de l'entorn i la millora de la societat:

PRODUCTE

(Què)

Impacte mediambiental

Fabriquem responsablement i promovem el canvi cap a productes reutilitzables.

Dediquem grans esforços per mantenir un constant desenvolupament de nous productes, millors i més duradors. No ens conformem i seguim treballant cada dia perquè cada nou producte tingui una major vida útil a l'anterior, reduint de forma directa l'impacte mediambiental associat a la producció. Tots els nostres productes són reutilitzables, i reciclables per a general una economia circular

CLIENT

(Quant i quan)

Ambició per l'excel·lència

Tot el que fem és per i per a tu, buscant satisfer únicament les teves necessitats reals, sense generar-noves.
Per això aquest pilar ets tu. Tu decideixes quan i com necessites, sense pressions externes. Consumint tots de forma responsable aconseguim una menor explotació i generació de residus

©2019 Technotex ®

Camí de Sant Muç 11-13 Rubí, Barcelona

  • Icono social Instagram
  • Icono social LinkedIn