top of page

Technotex ha estat present a la principal fira de seguretat: A + A 2021


Technotex ha estat present a la fira més rellevant del sector: L'A+A 2021, la principal fira internacional de seguretat, protecció i salut a la feina. Hem estat compartint estand amb 1.204 expositors més, de 56 nacions i més de 25.000 visitants professionals.


Més que mai, l'atenció dels visitants es va centrar en la salut de les persones.

"People Matter" era el lema d'A+A, i es va veure reflectit en l'interès dels visitants. La pandèmia i la higiene han jugat un paper central i es va veure plasmat en l'interès dels visitants, que ens van preguntar especialment pels nostres productes EPI certificats per a la COVID.


A Technotex estem molt satisfets amb els resultats d'A+A 2021, així ho indica G.Mestre, director de Technotex:


“Estem molt contents amb l'èxit de l'A+A, i així ens ho transmeten els nostres clients que ens van visitar a l'Stand. També ha estat aquesta la percepció dels nous clients que han portat a casa informació rellevant sobre els nostres productes i la nostra empresa. Aquests van poder comprovar, per si mateixos i en directe, la qualitat i els acabats dels nostres productes exposats, així com rebre de primera mà informació relacionada amb la infinitat de possibilitats i avantatges que pot oferir la nostra empresa com a soci de confiança."El proper A+A se celebrarà del 24 al 27 d'octubre de 2023 i des de Technotex confirmem que hi tornarem a participar!

Comments


bottom of page