top of page

Teixint futurs - Destacat estiu 2021Aquests mesos d'estiu, seguirem treballant en el nostre projecte corporatiu. De totes les accions, volem destacar-la nostra col·laboració amb Ellas lo Bordan SL.


Ellas lo Bordan SL. (Costura amb impacte) és una empresa d'inserció creada l'any 2017 amb la missió de generar ocupació per a dones en situació de vulnerabilitat: víctimes de violència de gènere, mares soles amb fills / es menors al seu càrrec, migrants i en atur. L'element principal per a la transformació i el canvi d'aquestes dones és un taller de costura, on es facilita la capacitació tècnica orientada a el sector tèxtil i s'enforteixen les seves competències transversals per afavorir la seva integració soci laboral.


Amb les nostres donacions de teixits contribuïm a la tasca de Elles ho borden, a la inserció laboral de dones en risc d'exclusió, a la creació de llocs de treball decents en el sector tèxtil, a reduir les desigualtats ia fomentar un consum responsable i sostenible gràcies a la reutilització de teixits per crear productes competitius i de qualitat.

Comments


bottom of page