La roba de treball Tècnica ® està certificada per al seu ús en ambient nets.
OOferim un vestuari ideal per a treballadors de la indústria alimentà ria, adequat per prevenir la contaminació dels aliments. El correcte disseny, manteniment i higiene d'aquesta roba és un factor rellevant per a assolir productes segurs i complir amb la normativa vigent. A més oferim caracterÃstiques com la durabilitat, l'estabilitat dimensional i la transpiració.
Vestuari apte per a:
Maneig d'aliments no envasats, consumibles o altament peribles
Aplicacions: indústria agroalimentà ria i là ctia; à rees de producció o processament etc.
¿QUINES NORMATIVES S'HAN DE SEGUIR?
Hi ha diverses regulacions i mesures aplicables de bioseguretat a la zona de producció:
Reglaments (CE) nº 852, 853 i 854/2004, de Parlament Europeu i del Consell.
Llei 17/2011 Seguretat alimentà ria i nutrició. Relatius a la higiene dels productes alimentaris, descriuen la importà ncia d'un vestuari net i adequat.
BSI PAS 220 2008, emesa per British Standards Institution, que defineix els requisits i protocols dels sistemes de gestió d'innocuïtat dissenyats segons ISO 22000.7 / 2005.
En totes elles, es descriuen la importà ncia d'una vestimenta adequada segons nivell de risc ambiental, que estigui neta i en bon estat.
QUÈ RECOMANACIONS ENS PODEU DONAR?
Les partÃcules en suspensió en l'ambient, són un vehicle de transport per als bacteris. Podem reduir-les significativament utilitzant teixits d'aire net que no emeten borrissol.
Un individu sa pot dispersar l'aire aproximadament 5.000 escates de pell humana per minut. Aquestes escates són, sovint, portadores de microorganismes i bacteris. El personal que treballa dins, o ingressa en à rees on els aliments estan exposats i / o en procés de manipulació, hauria de fer servir roba de treball adequada amb tèxtils nets i barrera a aquest tipus de partÃcules de pell.
La roba de treball no ha de tenir botons ni butxaques cap a fora sobre el nivell de la cintura i és altament recomanable la utilització de tancaments en cos i turmells per evitar la contaminació per partÃcules de l'usuari des de l'interior del vestuari cap a l'exterior.
La roba de treball ha de ser rentada amb les normes i periodicitat apropiada per a l'ús previst i s'han d'habilitar zones adequades per al personal (vestuaris, rentamans, banys, etc.).
A la següent taula us detallem les recomanacions segons risc: