top of page

LA DURABILITAT DE LA ROBA: UNA DE LES PRINCIPALS PREOCUPACIONS DELS EUROPEUS


GINETEX presenta els resultats deL baròmetre europeu

IPSOS 2019 sobre la cura tèxtil


  • 2 de cada 3 europeus diuen que tenen cura la seva roba per poder usar-la durant més temps (entre altres raons).

La gran majoria dels europeus (70%) segueixen les instruccions de cura de l'etiqueta. I una proporció encara més gran el fa a Suècia (78%).

  • El 75% dels europeus lliuren la seva roba no desitjada a organitzacions benèfiques, associacions o familiars, o la deixen en un punt de recollida.

  • 8 de cada 10 europeus consideren que l'etiqueta de cura tèxtil és útil. Aquesta proporció arriba al 86% a la República Txeca, el 85% a Itàlia i el 76% a França.


L'enquesta ha estat portada a terme en set països europeus: França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Suècia, República Txeca i Espanya, i el resultat és molt satisfactori:


Els europeus aprecien la seva roba i desitgen conservar el major temps possible.


Aquesta és una de les principals tendències identificades pel baròmetre: Als europeus els agrada comprar roba i prestar atenció a com han de cuidar-la i seguim compromesos amb la idea d'oferir una segona vida a la roba.


És per això que en Technotex ens esforcem per fabricar peces d'alta qualitat a partir de teixits tècnics altament resistents, de fàcil manteniment i múltiples beneficis per al portador.


Sota aquesta filosofia, la nostra roba per a sala blanca, roba per a quiròfan o altres sectors compleix amb les normatives i satisfà extraordinàriament les necessitats de durabilitat esperades.


A més, l'estudi realitzat conclou que:


Una roba adequada i de qualitat genera beneficis mediambientals


Avui dia, la consciència sobre les qüestions mediambientals està augmentant a tot arreu i aquesta tendència està clarament present en el nostre baròmetre. Així, quan els europeus ja no volem una peça, només el 7% la llença a les escombraries, davant el 75% dels europeus que la donen (32% a les associacions, el 13% als seus familiars i 30% als punts d' recollida). Al Regne Unit (57% dels enquestats) és particularment comú fer donacions a una organització benèfica o una associació, mentre que a Itàlia i la República Txeca les fan a familiars (18% i 19%, respectivament), ia Alemanya prefereixen dipositar-les en un punt de recollida (52%).Metodologia d'estudi


L'estudi va ser realitzat per l'Institut IPSOS per GINETEX, l'Associació Internacional d'Etiquetatge de Cures Tèxtils, amb una mostra de 1000 persones de 18 a 65 anys en cadascun dels 7 països (un total de 7 000 persones): França, Alemanya , República Txeca, Regne Unit, Suècia, Itàlia i Espanya. Aquest estudi es va realitzar en línia del '21 al 27 de novembre de 2018 a França i del 21 de juny al 5 de juliol de 2019 a Alemanya, República Txeca, Regne Unit, Suècia, Itàlia i Espanya.


Kommentare


bottom of page