top of page

Ingenieria Textil - Qualitat AQUAMED


ALTES PRESTACIONS PER Al SECTOR SANITARI ÀREES QUIRÚRGIQUES

El nostre afany per la constant innovació i recerca d'alternatives tèxtils reutilitzables per a quiròfans, ens ha portat, juntament amb el nostre departament d'R+D, a desenvolupar el teixit AQUAMED.


Aquest nou teixit compleix amb les altes exigències de la norma de productes sanitaris EN-13795 + A1 per a zones d'alt risc / zones crítiques, aportant la màxima protecció durant més de 75 cicles de rentada + esterilitzat.


El teixit AQUAMED és exclusiu de Technotex i dura 75 cicles

A més, s'ha estat dissenyat sota els paràmetres més exigents de qualitat, per oferir unes excel·lents prestacions, com l'alta resistència, la transpirabilitat, el confort superior, la lleugeresa i la fàcil cura i assecat entre d'altres.


EXCEL·LÈNCIA EN TEXILES METGES:

Més d'un ús; Més d'un benefici


El teixit AQUAMED està format per tres capes adherides entre si que ofereixen les següents prestacions:1. Component de la part superior: Teixit 100% polièster amb filatura tetralobal que permet capturar i absorbir els fluids que es produeixen durant una intervenció quirúrgica, evitant la dispersió.


2. Component de la part intermèdia: Membrana microporosa 100% poliuretà amb una molt alta transpirabilitat i impermeable a líquids. Aquesta membrana impedeix que les molècules dels fluids i microorganismes (retinguts a la capa superior) puguin traspassar a la inferior, però permet el pas de la molècula d'aire.


3. Component de la part inferior: Teixit 100% polièster amb l'objectiu de protegir la membrana microporosa del fregament dels moviments durant l'ús així com de les accions mecàniques dels processos de rentat.
El teixit AQUAMED està fabricat seguint uns estrictes processos tècnics d'enginyeria tèxtil. Aquest complex procés permet que, seguint les recomanacions de rentada, el teixit tingui una vida útil mínima de 75 cicles.


En aquest document es detalla la recomanació de rentada: Veure document.


És important seguir les recomanacions, especialment el procés de neutralitzat / aclarit, per evitar que hi hagi partícules de detergents. Aquests residus generarien una corrosió del teixit durant l'esterilitzat, reduint la resistència de les fibres del teixit tri-capa.


En cas de no usar-se en quiròfan, NO és necessària l'esterilització de la roba.Comments


bottom of page