top of page

COM FEM ELS NOSTRES TEIXITS

Així és com es fan:


PREPARACIÓ DE ORDIT I ENCOLAT

Disposem de el procés de preparació d'ordit més sofisticat d'Europa. Garantia de màxima qualitat i fiabilitat que, juntament amb un bon procés d'encolat, reforça els fils assegurant uns òptims resultats en la següent fase de l'procés.


TEIXIDURIA

Un ampli i divers parc de telers d'última generació, ens permet garantir una regularitat en la producció i oferir una varietat teixits


PROCÉS DE TINTAT

En els nostres centres de producció, una àmplia i variada maquinària d'última generació, ens permet tintar en continu, autoclau, Jiggers i jets. Tintamos una àmplia diversitat de teixits, aptes per a tot tipus d'aplicacions dels sectors per als quals treballem:

Farmacèutiques, electròniques, sanitaris etc ..

ACABATS

És l'última etapa de l'procés de producció, on es dóna a cada teixit l'acabat desitjat, químic o físic. Per a això utilitzem equips d'última generació que garanteixen la millor qualitat, com ara: les rames, la calandra en fred i calent, el Sanfor i el tumbler que limiten l'encongiment i donen més caiguda a el teixit.


Un cop hem passat per tots els processos, ja tenim el teixit llest per passar pel procés de qualitat, explicat en un altre post!

Comentarios


bottom of page