L'alternativa tèxtil sostenible

Amb la utilització de productes reutilitzables de Medica by Technotex col·laborem en una economia circular, reduint l'impacte mediambiental i generant ocupació local

nº1

a Espanya

Mèdica by Technotex ® és la marca nacional líder en cobertura i peces tèxtils reutilitzables per a àrees quirúrgiques, desenvolupant contínuament solucions noves i efectives en l'exigent camp de la cirurgia.

Oferim des de fa 10 anys una alternativa tèxtil reutilitzable per quiròfan.

Hem estat presents en milers d'intervencions quirúrgiques, sempre cuidant el més important: el pacient i tu.

Vestuari per a sala blanca, zona neta i ESD

 

En Tècnica by Technotex ® hem desenvolupat una completa gamma de peces tècniques d'aire net dissenyades amb teixits intel·ligents i tècnics, que filtren la dispersió de bacteris i partícules, contribuint a el control de la contaminació ambiental.

 

Les zones de producció netes són necessàries en totes les indústries on micro-organismes i partícules estranyes poden danyar els processos de producció o contaminar els productes. Són essencials en indústries com la farmacèutica, processament d'aliments, components electrònics, cosmètica, automoció, etc.

Monos
Zona Neta
Entorn ESD

Zona neta

La contaminació ambiental més habitual a les zones de producció, es produeix a través de les partícules que es distribueixen en l'ambient:


Transport de bacteris: Les escates de pell que generen les persones, les fibres i pelusses que desprenen els teixits tradicionals amb contingut de cotó són contaminants i actuen com a vehicles de transport de bacteris i microorganismes.

 

Partícules no desitjades: Partícules d'origen humà (escates, pèls etc.) i cossos estranys (plàstics etc.) que arriben als productes durant la seva fabricació i manipulació.


Una vestimenta adequada amb teixits nets contribueix eficaçment a la reducció d'aquest tipus de contaminacions. Es recomana evitar la roba polièster / cotó, que desprenen fibres i pelusses i no actuen com un filtre o barrera contra els microorganismes.

 

En Technotex ® oferim una vestimenta adequada, dissenyada amb teixits tècnics, nets i barrera a microorganismes, que contribueixen a una major neteja ambiental ia una reducció efectiva de el risc de contaminació física i biològica.

©2019 Technotex ®

Camí de Sant Muç 11-13 Rubí, Barcelona

  • Icono social Instagram
  • Icono social LinkedIn